Zapytanie Ofertowe nr 03/K026/18 na nagranie i zmontowanie e-Wideo – instruktaży
Tytuł projektu: „MASTER – wsparcie specjalistycznego kształcenia zawodowego w sektorze spożywczo-gastronomicznym odpowiadającego na pilne potrzeby regionalnego rynku pracy woj. zachodniopomorskiego”
Numer wniosku: RPZP.08.06.00-32-K026/18
Działanie: 8.6. wsparcie szkól i placówek prowadzących kształcenie zawodowe oraz uczniów uczestniczących w kształceniu zawodowym i osób dorosłych uczestniczących w pozaszkolnych formach kształcenia zawodowego
Regionalny Program Operacyjny Województwa Zachodniopomorskiego 2014-2020
MIEJSCE DOSTAWY:
CENTRUM SZKOLENIOWO-EGZAMINACYJNE
AL. WOJSKA POLSKIEGO 78
70-482 SZCZECIN
W ramach zamówienia przewiduje się, iż powstanie 10 minutowych 35 zawodowych e-wideo instruktaży (skr. „eWI”). Ich nagranie i montaż ma na celu umożliwienie uczestnikom projektu m. in.:
– uzupełnienie i/lub przypomnienie wiedzy i umiejętności w danym obszarze tematycznym (patrz zestawienie poniżej),
– lepsze przygotowanie się do egzaminu sprawdzającego,
– Zamawiający na każdy 10 minutowy wideo-instruktaż przewiduje ok. 6 godzin na nagranie,
Wszystkie nagrane i zmontowane ZVI będą umieszczane na platformach e-learningowych Zamawiającego. ZVI powstaną dla następujących obszarów tematycznych:
ZAWÓD KUCHARZ
(16 nagrań) |
ZAWÓD CUKIERNIK
(11 nagrań) |
ZAWÓD PIEKARZ
(8 nagrań) |
– Aranżacja dań na talerzu według najnowszych trendów w kuchni – 3 nagrania
– Nowoczesna kuchnia i techniki przygotowania dań- 3 nagrania – Nowoczesne trendy w kuchni PL-1 nagranie -Nowoczesna kuchnia włoska – 1 nagranie -Desery ala cart – 1 nagranie -Aranżacja dań na talerzu –1 nagranie -Kuchnia śródziemnomorska – 1 nagranie -Przystawki zimne jednoporcjowe (finger food)- 1 nagranie -Ryby – filetowanie, porcjowanie i przygotowanie dań – 1 nagranie -Sous vide – 1 nagranie -Nowoczesna kuchnia i techniki przygotowania dań – 1 nagranie -Dania mięsne przygotowane rożnymi technikami- 1 nagranie |
– Drobne ciastka i ciasteczka – 1 nagranie
-Nowe formy dekorowania tortów – 1 nagranie -Produkcja serników – 1 nagranie -Tradycyjne ciasta polskie – 1 nagranie -Komponowanie deserów na talerzu – 1 nagranie -Ciastka bankietowe i tortowe – 1 nagranie -Produkcja ciast z zastosowaniem owoców sezonowych – 1 nagranie -W prostocie siła – ciasto drożdżowe – 1 nagranie -Torty – współczesne nurty europejskie – 1 nagranie -Karmel – sztuka cukiernicza – 1 nagranie -Przygotowanie słodkich napojów na bazie kawy –1 nagranie
|
– Galanteria piekarska z ciasta pszennego – 1 nagranie
-Produkcja chleba pszenno–żytniego – 1 nagranie -Chleby razowe i żytnie z zastosowaniem ziaren zbóż- 1 nagranie -Drobne wyroby piek. i piek.-cuk.- 1 nagranie -Dekorowanie chlebów ozdobnych- 1 nagranie -Chałki, rogale – 1 nagranie -Produkcja drobnych przekąsek przy użyciu pieczywa – 1 nagranie -Pieczywa kuchni eur. –1 nagranie
|
PEŁNA TREŚĆ ZAPYTANIA: zapytanie nr 03_K026_18
FORMULARZ OFERTOWY: formularz oferty nr 03_K026_18 –
Załącznik Nr 2
Znajdź nas na facebooku